Where Business Meets Art
T: +32 9 242 88 88 - @: info@de-palmenaer.be

Kantoren

Kantoren

 

Het MAALTECENTER, vlakbij de Kortrijksesteenweg in Gent, is een kantorencomplex bestaande uit zes gebouwen, aangeduid van A tot G.

Het Maaltecenter biedt een onderkomen aan een honderdtal bedrijven. Het werd in 1986 opgericht op de terreinen van de voormalige kazerne Jacquemin en groeide geleidelijk aan uit tot een complex van 30.000 m2.

Met haar hedendaagse voorzieningen (zie ook bij ‘Kantoren met diensten’) en modern interieur, vormt het een uitstekend kader waar u productief en aangenaam kunt werken. Bovendien is het een professioneel visitekaartje voor uw bezoekers.  De kantoren worden op maat en volgens de wensen van de klant ingedeeld en ingericht. Het is een inspirerende en gezellige omgeving, waar u contacten legt, waar uw klanten en relaties graag komen

Het hoofdgebouw, Blok G, heeft in de stijlvolle entree een centrale receptie (zie ook bij ‘Kantoren met diensten’) en een totale kantooroppervlakte van 7.000 m2. Twee liften van 8 personen geven toegang vanaf de kelderverdieping – ondergrondse parking – t.e.m. de achtste verdieping.

Het Maaltecenter biedt een uitstekende visibiliteit. De markante witte voorgevel is verfraaid met kunst (zie ook bij ‘Artcenter’) en is over grote afstand zichtbaar vanaf de Kortrijksesteenweg.

Wie met de auto komt, kan terecht op ruime bovengrondse en ondergrondse parkings, respectievelijk met 350 en 180 parkeerplaatsen. De bovengrondse parking kan door alle huurders vrij gebruikt worden. Indien u een voorbehouden parkeerplaats wenst, kunt u die huren. De ondergrondse parkeergarage bevat uitsluitend voorbehouden parkeerplaatsen.

15 MC  tramhalte - plat 0012 w

Een zeer goede bereikbaarheid is altijd al de belangrijkste troef geweest van het Maaltecenter.

Met de auto: De terreinen zijn gelegen aan de Kortrijksesteenweg, net aan de afrit van de E40, en onmiddellijk bereikbaar via belangrijke invalswegen naar Gent en de R4, de ring rond Gent.

Het Maaltecenter ligt op 1 kilometer van kruispunt De Sterre.

Flanders Expo bevindt zich op wandelafstand.

Op de Kortrijksesteenweg is ook een veilig fietspad aangelegd.

Met het openbaar vervoer: Met het aanleggen van een tramlijn in eigen bedding van het Sint-Pietersstation tot aan Flanders Expo, is het Maaltecenter nu ook via het openbaar vervoer rechtstreeks en zeer snel te bereiken.
Het station is per tram bereikbaar in amper 10 minuten. De halte bevindt zich op goed 30 meter van de ingang van het Maaltecenter.

Maakt u eens een afspraak met ons om de mogelijkheden en huurvoorwaarden te bespreken. Klik door op Contactformulier.