Where Business Meets Art
T: +32 9 242 88 88 - @: info@de-palmenaer.be

Detail diensten

Overzicht diensten

 

Wij bieden u een groot aantal optionele diensten aan.

  • IT-ondersteuning
  • Schoonmaak
  • Post ophaalservice
  • Secretariaatsdiensten
  • Snackbar / lunchfaciliteiten
  • Parkeerruimte
  • Vergaderaccommodatie
  • Diverse diensten

IT-ONDERSTEUNING

Networking
Palladion is een IT-bedrijf dat instaat voor de verkoop, support, installatie en onderhoud van data en telecommunicatienetwerk. Zij kunnen ook design en realisatie van uw netwerkarchitectuur verzorgen, van desktop pc tot server.
De medewerkers hebben een ruime ervaring en zijn minstens op één vlak gecertificeerd (Cisco, Microsoft). Zij kunnen u totaaloplossingen bieden, van server tot databekabeling, van ASDL aansluiting tot security op mailbox gebruiker, etc.

Cabling
Palladion kan u eveneens helpen bij het ontwerp en installatie van uw volledige data- en telecominfrastructuur. Een greep uit het dienstenpakket: datakasten, rack’s, patchpanels, kabelgoten, noodvoedingen, overspanningsbeveiliging, etc.

Heeft u IT-problemen? Eén telefoontje volstaat. Palladion helpt u efficiënt en snel want het bedrijf is gevestigd in het Maaltecenter.

SCHOONMAAK
 Maalte Facility Management NV is een schoonmaakbedrijf dat de gemeenschappelijke delen van het Maaltecenter onderhoudt. Voor het onderhoud van uw gehuurde kantoorruimtes kunt u op hen een beroep doen. U betaalt per gepresteerd uur.

POST OPHAALSERVICE
Iedere dag voor 16 uur kunt u uw uitgaande briefwisseling (inclusief aangetekende zendingen en pakjes) afgeven op de centrale receptie. Wij zorgen ervoor dat alles gefrankeerd wordt en nog dezelfde dag door de post wordt afgehaald.

SECRETARIAATSDIENSTEN
Telefoonpermanentie: Indien u een kantoor huurt in ons hoofdgebouw (G), bestaat de mogelijkheid aan te sluiten op onze telefooncentrale. U kunt telefoonlijnen en –toestellen bij ons huren. Wanneer u wenst, schakelt u alle binnenkomende oproepen door naar onze centrale receptie. Alle voor u bestemde telefoongesprekken worden dan door onze efficiënte en meertalige receptioniste beantwoord en genoteerd.
Wij kunnen u ook andere secretariaatsdiensten aanbieden zoals: adressenbeheer, uittypen van teksten, verzorgen van mailings, etc. Bovendien staan een faxtoestel en kopieertoestel ter uwer beschikking. U betaalt volgens gebruik.

SNACKBAR / LUNCHFACILITEITEN
 In de buurt van het Maaltecenter zijn tal van lunchmogelijkheden. Op wandelafstand kunt u broodjes kopen. Ook zakenlunches in alle prijsklassen zijn mogelijk in de nabijheid van het Maaltecenter.

PAKEERRUIMTE
De bovengrondse parkeerplaatsen zijn gemeenschappelijk voor huurders en bezoekers van het Maaltecenter. Indien u voorbehouden parkeerplaatsen wenst, kunt u ondergrondse parkeerruimtes huren. Bij de parkeerruimte kunt u eventueel een berging huren.

VERGADERACCOMMODATIE
Indien u zelf niet over een vergaderzaal beschikt en u zich dergelijke investeringen wilt besparen, kunt u gebruik maken van vergaderzalen op de gelijkvloerse verdieping van ons hoofdgebouw (G). Er zijn zalen van 5 tot 200 personen beschikbaar. U kunt ze op eenvoudig verzoek aan de centrale receptie reserveren voor een halve of volledige dag. Voor meer informatie, klikt u door naar de website Conference Center.

DIVERSE DIENSTEN
In het Maaltecenter zijn er bovendien heel wat bedrijven op wiens diensten u steeds een beroep kunt doen, zoals onder meer:
– boekhoudkantoren
– advocatenkantoren
– reclamebureaus
– kinderkribbe

Voor een kleine vergoeding, kunt u gebruik maken van onze diensten. Zo kunt u hoge personeelskosten en overhead kosten vermijden. Wij nemen u de beslommeringen uit handen zodat u zich volledig op uw business kunt concentreren.

Maakt u eens een afspraak met ons om de mogelijkheden en huurvoorwaarden te bespreken. Klik door op Contactformulier.