Where Business Meets Art
T: +32 9 242 88 88 - @: info@de-palmenaer.be

Diensten

Groep de Palmenaer geeft ondernemers ruimte. Voor ons houdt dit evenwel meer in dan alleen maar huisvesting bieden. Natuurlijk verhuren wij kantoren in gebouwen met een karaktervolle en professionele uitstraling (zie Kantoren – Bedrijvencentra). Maar daarnaast kunt u facultatief gebruik maken van een beperkt of het volledig gamma aan diensten en faciliteiten dat we u kunnen aanbieden.
U kiest evenwel zelf of u gebruikt maakt van IT-ondersteuning, bedrijfsrestaurant, secretariaat,  schoonmaak, receptie, telefoonantwoordservice, etc.

Wilt u onze diensten in detail bekijken, klik hier.

Ook reiken wij voorzieningen aan voor vergaderingen en catering (zie Conference Center).

Zo kunt u alle tijd en energie steken in de uitbouw van uw bedrijfsactiviteiten. En met behulp van alle faciliteiten kunt u meteen starten als complete en professionele onderneming. Bovendien kunt u investeringen in personeel en overhead uitsparen; kapitaal dat u kunt gebruiken om slagvaardig te ondernemen.

Oplossingen op maat
Wij verlenen onze diensten op een professionele, maar vriendelijke manier. Daarbij streven wij naar een maximaal kwaliteitsniveau, snelle levertijden, en klantgerichtheid. Wij staan open voor uw wensen, zodat wij steeds een oplossing op maat kunnen aanbieden.