Where Business Meets Art
T: +32 9 242 88 88 - @: info@de-palmenaer.be

Business Center

GROEP DE PALMENAER: 3 BEDRIJVENCENTRA, 125 KANTOREN, 12 CONFERENTIEZALEN.

Groep De Palmenaer beheert niet alleen bedrijvencentra, maar ontwikkelt ze ook zelf.  De kennis die wij opdoen met beheer passen wij toe in de ontwikkeling van nieuwe centra, en omgekeerd. Daarom doen ondernemers graag met ons zaken.

Door de jaren heen hebben wij bovendien een intensieve en bestendige zakelijke relatie opgebouwd met o.m. architecten, stedebouwkundigen, banken, makelaars en beleggers. Die nuttige contacten stellen ons in staat om adequaat in te spelen op uw wensen en behoeften.

Onze bedrijvencentra zijn herontwikkelde (industrie)gebouwen, aangevuld met kleinschalige nieuwbouwprojecten.

Karaktervolle en goed gelegen locaties

In de afgelopen twintig jaar kregen onder meer een oude textielfabriek en kazerne een unieke facelift. Het resultaat is heel apart: onze gebouwen hebben een karaktervolle uitstraling, het zijn geen “grijze dozen”. In onze gezellige kantooromgeving is het aangenaam we

rken voor uw personeel en u kunt zich ook op een vlotte manier presenteren aan uw klanten en relaties.

Onze bedrijvencentra bevinden zich bovendien op centraal gelegen en vlot bereikbare locaties met voldoende parkeergelegenheid.

Flexibel huurcontract: kansen voor jonge ondernemers en ruimte voor gevestigde bedrijven

De veerkracht van uw onderneming is de leidraad voor ons aanbod. Wij groeien flexibel mee met uw activiteiten. Onze huurvoorwaarden zijn daar volledig op ingesteld. Als beginnende ondernemer is het moeilijk om de ontwikkeling van uw bedrijf voor jaren te plannen. Het is daarom mogelijk om kleine kantoorruimtes te huren.Flexibel huurcontract: kansen voor jonge ondernemers en ruimte voor gevestigde bedrijven

Ook als gevestigde ondernemer wilt u voldoende vrijheid. Wij kunnen u die bieden. Groeit u uit uw kantoor of heeft u nood aan een andere locatie ergens in Vlaanderen? U kunt zonder problemen intern verhuizen of uw gehuurde ruimte uitbreiden. Zo is uw zakelijk onderkomen kostenefficiënt.

Het Maaltecenter met zijn totale oppervlakte van 30.000 m2 verhuurt kantoren voor zowel grotere als kleinere  bedrijven.

Bovendien zorgt de aanwezigheid van jonge en gevestigde bedrijven voor een onderling dynamische wisselwerking. Wij nemen initiatieven om het contact tussen de verschillende bedrijven te stimuleren, zo zij daar interesse voor hebben.

Wilt u meer dan alleen maar een kantoor huren, dan kunt u ook profiteren van onze professionele faciliteiten en diensten. Of u daarvan gebruik wilt maken, is geheel uw eigen keuze. Meer informatie daarover vindt u in de rubriek Kantoren met diensten.

Wilt u zich overtuigen van onze mogelijkheden en onze specifieke aanpak, neem vrijblijvend contact op voor een rondleiding of een verkennend gesprek.